Kleine Kernen
Glasvezel Buitenaf wil glasvezel aanleggen in zes kleine kernen in Brabantse Wal en Halderberge: Nieuw-Vossemeer, Dinteloord, De Heen, Stampersgat, Kruisland en Lepelstraat. De glasvezelcampagne in deze dorpen is inmiddels gestart zodat op 6 mei 2019 minimaal 35% van de inwoners van elk van de kernen zich aanmeldt voor glasvezel. Want alleen dán kan er ook echt aangelegd worden. Wat voor voordelen heeft u nou precies van een glasvezelaansluiting? Dat kunt u lezen op deze pagina.

Lokale verkoper
Als lokale verkoper van Glasvezel Buitenaf en partner van diverse dienstaanbieders heeft Secured-IT met veel plezier klanten van het buitengebied Brabantse Wal en Halderberge al geadviseerd in de keuze voor een glasvezelabonnement en wat daarbij komt kijken. Naast een succesvolle, mede door ons georganiseerde informatieavond in samenwerking met de ambassadeurs zijn wij actief betrokken geweest om het project te promoten. Wij zijn daarom blij dat het buitengebied van Brabantse Wal en Halderberge glasvezel krijgt. Meer dan 70% heeft zich al aangemeld voor een abonnement. De voorbereidingen zijn in volle gang en op 3 april 2019 wordt hier de eerste schop in de grond gezet. Kijk hier voor informatie over de planning.

Advies en inschrijven
Secured-IT is voor de kleine kernen wederom uw vertrouwde winkel waar u terecht kunt voor informatie over de verschillende glasvezelabonnementen, de voordelen en de dienstaanbieders. Wij geven u graag persoonlijk advies en helpen u bij een juiste abonnementskeuze. Wij kunnen als lokale verkoper uw aanmelding volledig verzorgen. Voor informatie over glasvezel of onze andere diensten kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze winkel. We zullen u tijdens de campagne regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen.

 

Geef een reactie